Hem acabat l’any 2017 i com que la temporada present va començar el 01/11/2017, hem arribat al mes de gener del 2018 amb un récord d’Espanya en els 10 Kms. Ruta a la cursa dels nassos fet per l’atleta del CA La Sansi, DRISS LAKHOUAJA ( M-45 ) amb una marca de 30:38 mnts. i també dos rècords de Catalunya realitzat el primer de tots per la atleta del Barcelona Atl., MARTA CAMPS GALÍ ( W-45 ), que en els 10 Kms. Ruta de Tarragona va igualar el rècord de Catalunya amb una marca de 37:41 mnts. L’altre rècord de Catalunya el va fer la atleta del Barcelona Atl. ÁNGELES RODRÍGUEZ RODRÍGUEZ ( W-40 ) que en els 200 m. en PC va fer un temps de 27,08 sgs. Aixís vem tancar l’any i amb una prometedora temporada comneçà l’any 2018.

Els primers esdeveniments oficials del calendari els tenim aquest cap de setmana. Esdeveniments que van dirigits als « runners » i marxadors, ja que el dissabte dia 20/01/2018 es realitzarà a Melilla el Cnat d’Espanya de Mitja Marató, i a Barcelona ( barri de Sant Antoni ) es farà el Cnat de Catalunya dels 10 Kms. Ruta el diumenge dia 21/01/2018. al matí. També i per primera vegada en el calendari català es farà a Viladecans el I Cnat. de Catalunya dels 10 Kms. Marxa en Ruta per veterans aprofitant el gran premi de marxa d’aquesta vila.

Per tan volem dirigir vos unes paraules de animació a tots els atletes veterans que participeu en algún d’aquests esdeveniments esportius i que en acabar pogueu tindre la satisfacció de que els objectius que us havieu marcat s’hagin plenament aconseguit.

El més de febrer està ple d’esdeveniments esportius i ja hi haurà la ocasió de informar vos.