Hem deixat la primera semana de febrer amb el Cnat de Catalunya de Cross i el dels 5 Kms. Marxa i uns veterans també han participat en el Cnat de Catalunya absolut en Pista Coberta a Sabadell. Dons bé s’han batut 1 rècord de Catalunya (Perxa W-35 amb una marca de 3,75 m.) i 2 rècords d’Espanya en els 20 Kms. Marxa ( W-40 i M-65 ) que feia quasi 30 anys que duraven.

La segona semana ens porta el 1r. Cnat de Catalunya de Llançaments llargs d’hivern a Sabadell i alguns clubs que s’han pogut classificar participaran en el Cnat d’Espanya en Pista Coberta de Clubs veterans a Antequera (Màlaga).

Els atletes que siguin seleccionats pels seus clubs a participar a Antequera els hi desitgem el millor per els seus objectius de cara els reptes que en un futur bastant proper els assoleixin de cara els compromisos de Salamanca i Madrid.

Igualment els atletes que participin en llançaments a Sabadell els seguirem ben d’aprop ja que hi estarem presents.

Recordar finalment que el diumenge seguent a Sabadell hi haurà el Cnat. de Catalunya individual en Pista Coberta dels veterans. Allà també podrem fer el seguiment de com va la posta a punt per la temporada.

I seguirem informant dels aconteixements que vindran.

Jaume Ferret
Vocal de la FCA
Federació Catalana d’Atletisme