Per fi hem aconseguit que es pogui realitzar aquest segon meeting de veterans a Palafrugell, degut a que és l’unic lloc que hi ha una màquina de cronometratge elèctric en funcionament, malgrat que pels concursos no és necesari, però per les curses si.

Us fem arribar el reglament, en el que s’ha comptat amb la inestimable colaboració del CA Palafrugell i esperem que tots aquells atletes que volen anar a Málaga el mes vinent hi participin, igualment a tots aquells atletes veterans que vulguin també tancar temporada i que no estiguin inscrits pel Cnat del món a Málaga.

Heu de saber que les nostres intencions de portar a terme aquest segon meeting pasava per Sant Celoni ( Montseny ) i Olot ( La Garrotxa ), però les pistes estàn closes fins al Setembre i a més no comptavem amb el cronometratge elèctric que són equips federatius i tots els seus membres estàn de vacances fins el dia 28 d’agost. Aquests impediments no ens van desanimar a seguir cercant la posibilitat de poder fer aquest meeting i al club atlètic Palafrugell ens ha donat la bona notícia de poderse fer aquest esperat i benvolgut meeting.

Al únic problema que es presenta és que les dues proves del Martell i Martell Pesat, que habitualment es fan a la zona annexa, no es poden portar a terme degut a que el terreny annexa està ocupat per fires. Una llàstima ….

Resultats