Us hem de dir d’entrada que estem fent vida i miracles per poder encabir tot el que ens agradaria fer per totes les categories i heu de pensar una cosa important. EL QUE ES FEIA EN TEMORADES NORMALS DE 4 MESOS, AQUESTA TEMPORADA HO HEM DE FER AMB 2 MESOS I MIG.

Dit això. La federació a dia d’avui ens té reservat pels veterans el dia 20 i 21 de febrer per fer un control de totes les proves de la categoria veterans en pista coberta, en especial les proves que són molt veteranes com TANQUES, PERXA, ALÇADA, TRIPLE I LLARGADA. Pel resta de curses es podran fer encara no sabem quin dia si el 20 o el 21 depenen de la inscripció que hi pugui haber.

Parlant de la inscripció i tenint en compte que tenim una limitació de 32 atletes per prova, ens agradaria que quan rebeu aquest correu, ens contestessiu a quines proves us voldrieu inscriure per poder fixar i programar les, com si fos una preinscripció. Heu de pensar que estarem al mig de un Cnat de Combinades d’altres categories, però hi podria haber espai, sempre posat amb calçador.

Molts de vosaltres, es posible que a la tarda tingueu el Cnat. de Catalunya de clubs veterans, però com us diem ho hem de posar tot amb calçador.

Esperem les vostres respostes a efecte de que es pugui contentar a tothom.

Salutacions cordials

Jaume Ferret
Vocal de la FCA